Érdi autómosó és autókozmetika

Esztétikai kategóriák

A kerámia kezelés első és egyben legfontosabb lépése a megfelelő tisztítási folyamat. A felületnek a lehető legmagasabb fokon mikrókarcolás mentesnek kell lennie. Ezért új autó vásárlása esetén sem érdemes túl sokat halogatni az időt, hiszen minél kevesebb a karcolás annál kevesebb a munkadíj.

ÉRINTETLEN AUTÓ

Érintetlennek akkor hívunk egy autót ha a fényezése még érintetlen, soha nem volt mosva, polírozva, javítva és a gyári védőfóliák is a helyükön vannak. Tehát nincsenek rajta mikrokarcolások. A legtöbb autó így érkezik a márkaszalonokba. Ilyenkor nincs szükség a kerámia bevonat előtti előkészítési lépésekre.

ÚJ AUTÓ

Az az autó, amelyet már átadták az ügyfélnek.  Ezt már lemosták. Maximum 300 km lehet bennük és a forgalomba helyezéstől sem telhetett el több mint 6 hónap. Ebbe a csoportba kell sorolni a szalonautókat is, hiszen ezek a járművek gyakran vannak takarítva, tisztogatva, melynek során megjelennek a mikrokarcolások. Természetesen ezeknél az autóknál a kezelés előtt szükség van a megfelelő tisztítási folyamatra, de mivel itt is csekélyek a karcolások, ezért a tisztítás is általában egy egy lépcsős folyamattal megoldható.

HASZNÁLT AUTÓ

Hivatalosan minden olyan autót a használt autók közé sorolunk aminek a kilométer állása meghaladja a 300 kmt, és a tulajdonosa legalább egy alkalommal már lemosta. Itt már biztosan szükség van a felület korrekciójára.

keressen minket az alábbi

elérhetőségeinken

Nyitvatartás