Érdi autómosó és autókozmetika

Ózonos tisztítás

Az ózon biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, melynek során az ózongenerátor az oxigénből ózon molekulát képez, amely az eljárás végén visszaalakul oxigénné. Ennek során nincs szükség semmilyen vegyszerre, tehát teljesen környezetbarát.

Hívjon minket, amennyiben a következő problémák Önt is érintik

  • Autójában kellemetlen szagokat érez
  • Kellemetlen szagok: égés, tűzeset utáni szagok, rohadás, , füst, doh, étel, vegyszer szag
  • Penész
  • Allergia
  • Fertőtlenítés

Az ózon elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombát, atkákat, és hatékonyan száll szembe a penész ellen is.

A tisztítás ára 6.000 Ft

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 1 óra alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

Az 1 óra kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, ugy plusz 30 perces kezelésre is szükség lehet.

A klímatisztítás általában fertőtlenítő hatású, baktériumölő klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray segítségével történik. A mi újdonságnak számító módszerünk során nem használunk vegyszert a klímafertőtlenítéshez, csak ózont, amit a kezelés végén visszaalakítunk oxigénné.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagykoncentrációjú ózon végzi.
Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.
A mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.
A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

keressen minket az alábbi

elérhetőségeinken

Nyitvatartás