Érdi autómosó és autókozmetika

Kárpittisztítás

HOGY MIÉRT?

Az autókárpit a rendszeres használatból kifolyólag ugyanolyan karbantartása és tisztításra szorul, mint az otthonában fellelhető ülőgarnitúrák. Mivel némiképp összetettebb az autókárpit tisztításának folyamata, érdemes a feladatot szakemberekre bízni, akik hatékony munkával gyönyörű tisztaságot varázsolnak az autóban. Ha Ön is ilyen szakembereket keres, akkor már meg is találta!

Munkatársaink az autókárpit tisztítást olyan szakszerű technikával végzik, aminek köszönhetően teljesen újjászületik gépjárműve utastere. Természetesen nem csak a tisztítási módszernek köszönhető a hatékony munka, hanem a kímélő, ugyanakkor erőteljesen fertőtlenítő hatású tisztítószereknek is, amelyek megalapozzák a makulátlan tisztaságot!

Az autó belsőjében lévő szövetek (tetőkárpit, ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatok a legjobban! Az általunk alkalmazott mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szövetek belsejében lévő szennyeződéseket el tudjuk távolítani, a kellemetlen dohányfüstöt megszüntetni. A munka végeztével az autókat teljesen kiszárított állapotban adjuk át.

Az autókozmetika NEM szezonális

Sokan úgy gondolják, hogy autójukat elég csak tavasszal és ősszel mosni, polírozni. Ez viszont nem igaz, az autókozmetika télen is nagyon fontos.

Sajnos ebben az évszakban kapja az autó a legtöbb szennyeződést, a téli időszak meglehetősen igénybe veszi a fényezést és az alvázat, amely beindítja a korróziót. A nem megfelelően eltakarított, csúszós utak miatt nagyon sok kár keletkezhet az autón, amiken csak az autókozmetika segíthet. Fontos, hogy télen is el legyenek távolítva a szennyeződések az utastér esetében is, mert kárt okozhat a kárpiton.

A téli időjárás összességében jelentősen ront az autó esztétikai értékén, ezért érdemes odafigyelni autója ápolására a hideg hónapokban is. Autókozmetikával kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Élvezze a téli hónapokban is a biztonságos és szép autóját!

Kárpittisztítási folyamat tartalmazza:

  • szövetek mosását, tisztítását
  • belső és külső műanyagok tisztítását, ápolását
  • bőrfelületek tisztítását, ápolását
  • ablakok tisztítását
  • az autó külső vegyszeres mosását

A kárpittisztítás után ajánljuk az Ózonos klímatisztítást, hogy a lerakódott baktériumok, gombák, atkák ne kerüljenek vissza az autó szöveteinek a belsejébe.

 

Áraink:

Teljes kárpittiszítás  22.000 Ft-tól

Csak az autó üléseinek tisztítása 9.000 Ft-tól

Ózonos klímatisztítás 6.000 Ft

 

Az árak a szennyeződéstől, autó típustól függően eltérhetnek.  Személyes egyeztetés feltétlenül szükséges.

keressen minket az alábbi

elérhetőségeinken

Nyitvatartás