Érdi autómosó és autókozmetika

Polírozás

LÁMPA POLÍROZÁSA

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Optimális UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását

Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás

AUTÓ POLIROZÁSA

Professzionális autó polírozás prémium termékekkel, garanciával!

 

Az autó polírozás menete

 

Autó polírozás előtti 1. lépés: Polírozás előtti szemrevételezés

Alapos mosás utána szárazra töröltük az autót, jöhet a szemrevételezés, hogy mivel is lesz dolgunk az autó polírozása során.

Alaposan körbejárjuk az autót, odafigyelve, hogy esetleg van-e bármiféle sérülés, esetleges lakkhiány az autón. A kényesebb területeket bejelöljük, hogy az autó polírozása során nehogy tovább rontsunk a helyzeten! Lakkhiányt, esetleges sérüléseket, leragasztjuk, ezeket nem polírozzuk.

 

Polírozás 2. lépés: Teszt polírozás és karcok eltávolítása

Egy általunk választott szemcsenagyságú pasztával és szivaccsal először egy teszt polírozást végzünk egy lehetőleg vízszintes felületen, ez általában a motorháztető. Először durva, majd finom pasztával is polírozzuk a felületet, majd eltávolítjuk a felületen maradt anyagokat.

Fényvizsgálatnak vetjük alá a polírozott felületet, hogy sikerült-e eltávolítani a karcokat, illetve nem-e maradt hologramos a felület! Amennyiben megfelelő az eredmény úgy állunk neki a teljes autó polírozásának.

 

(Fontos: A polírpaszta egy olyan vékony réteget képez a felületen, mint például a wax, ami elfedi a mikrokarcokat és hologramokat, ezt a "szakemberek" is tudják és nagyon sokan ezt kihasználva csapják be a kedves ügyfelet. Amikor átveszi az autót, gyönyörű, karcmentesnek tűnik, de két mosás után előjönnek a mikrokarcok, ebbe többen bele is nyugsznak, de ők többet valószínűleg nem fognak autót políroztatni.)
 

Autó polírozás 3. lépés: Finom polírozás

Miután az egész autót átpolíroztuk durva pasztával, utána következik a hab a tortán, a finom szemcsenagyságú 4000es polírpasztánk egy nagyon szép extra mély fényt kölcsönöz autójának mindenféle karc és polírozási hologram hátra hagyása nélkül!

 

4. lépés: Waxolás

A polírozás után egy vékony wax réteg felvitelével óvjuk autónkat a nap és az időjárás káros hatásaitól.

A waxolás  3-4 mosásig egy vékony védő réteget képez a megújult fényezésen melyet érdemes 2-3 havonta legalább egyszer elvégezni!

 

keressen minket az alábbi

elérhetőségeinken

Nyitvatartás